Flexibel verksamhet

Vi hjälper er även med dagliga ärenden som att handla, hjälp med matlagning m.m. Vi strävar hela tiden efter att göra våra kunder nöjda och glada.
Vi kan:

Stryka dina kläder – Perfekt för dig som har svårt att få tiden att räcka till. Lämna kläderna framme innan städningen så har du dem strukna och fina när du kommer hem.

Tvätta dina kläder – Vi tvättar dina kläder vid behov. Vår personal har ett fint handlag och hanterar kläderna på bästa sätt.

Ta hand om smutsdisken – Om du vill ha ett helt och hållet rent kök när städningen är avklarad kan vi komplettera vår städning med att även ta hand om disken.

Vattna dina krukväxter – Ett enkelt sätt att hålla koll på dina krukväxter är att låta oss på Peterssons Miljö Städ sköta den saken i samband med att vi städar bostaden.
Rengöra dina sophinkar och andra sopbehållare – Det blir lätt smutsigt i och runt sopbehållare. För bara en liten extra summa tar vi hand om dessa behållare och lämnar dem skinande rena.

Läxhjälp och barnpassning .


Naturligtvis gäller RUT-avdraget på våra tjänster.


peterssons milj stdpngHemstädning
Att ta hjälp med hemstädning i Karlshamn kommun frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen.
Läs mer pilpng

fnsterputsning 3pngFlyttstädning
Ska du sälja flytta eller sälja din bostad?Vi fräschar upp inför visning och fotografering,
så att ditt hem ser så bra ut som möjligt.
Läs mer pilpng

fnsterputsning 6pngFönsterputsning
Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. Vi planerar våra resor och kan därmed hålla nere priserna.
Läs mer pilpng

ngrengrin 2pngÅngrengöring
När det ska bli riktigt rent!
Det finns många fördelar med ångrengöring som rengör, desinficerar och torkar på en och samma gång
Läs mer pilpng


Kontakta ossAnsvarsforsakring png

f558858c-8acc-45e5-88b6-0e5669eb200dpng

1eacc469-a39b-444a-b2e6-716e0d311b6fpng

aapng