Storstädning

Ditt hem mår bra av att någon gång per år få en grundlig storstädning. Det kan vara till jul, till studentmottagningen eller bara en rejäl vårstädning.

En storstädning tar bort ingrodd smutts och underlättar den kontinuerliga städningen.

Du kan lita på att våra duktiga städare går över alla ytor extra grundligt och rengör både kök och badrum efter konstens alla regler. Det är dessutom vanligt att man kombinerar storstädningen med fönsterputsning på vårkanten eller inför vintern.


läs här om vår policy

Vad ska jag förbereda inför storstädning?

Ytterst lite behöver förberedas inför en storstädning men det underlättar givetvis städningen och därmed tidsåtgången ju mer som är undanplockat inför vårt uppdrag. Detta är dock givetvis inget måste. Om en stege finns i hemmet får denna gärna ställas fram, om inte tar vi givetvis med en.

Hur lång tid tar en storstädning?

Tidsåtgången varierar med storleken på uppdraget men också med andra faktorer så som möblemang, material och planlösning. Tidsåtgången varierar med storleken på uppdraget men också med andra faktorer så som möblemang, material och planlösning.

Behöver jag tillhandahålla städmateriel?

Nej. Vid en storstädning tar vi med oss allt som behövs för att genomföra arbetet, dock uppskattar vi information om dammsugare och stege finns tillgängliga vid bokningen.std i karlshamnpng


peterssons milj stdpngHemstädning
Att ta hjälp med hemstädning i Karlshamn kommun frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen.
Läs mer pilpng

fnsterputsning 3pngFlyttstädning
Ska du sälja flytta eller sälja din bostad?Vi fräschar upp inför visning och fotografering,
så att ditt hem ser så bra ut som möjligt.
Läs mer pilpng

fnsterputsning 6pngFönsterputsning
Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. Vi planerar våra resor och kan därmed hålla nere priserna.
Läs mer pilpng

ngrengrin 2pngÅngrengöring
När det ska bli riktigt rent!
Det finns många fördelar med ångrengöring som rengör, desinficerar och torkar på en och samma gång
Läs mer pilpng


Kontakta ossAnsvarsforsakring png

f558858c-8acc-45e5-88b6-0e5669eb200dpng

1eacc469-a39b-444a-b2e6-716e0d311b6fpng

aapng