Peterssons Miljöstäd 

PLANERAD RENGÖRING AV COVID-19
Begär återuppringning
Feefo-logotyp
Hem> Specialrengöring> Planerad rengöring
SafeGroup är en brittisk ledare inom planerad rengöring av COVID-19. Vår desinfektionstjänst hjälper många organisationer att se till att de upprätthåller COVID-19 säkra miljöer för personal och kunder.

Vi använder de senaste elektrostatiska spray- och ozonbehandlingssystemen som vetenskapligt bevisat förstör COVID-19-viruset - vilket ger effektiva behandlingssystem för yt- och luftföroreningar.

Foto över och under med tillstånd av © Guardian - Sean SmithFörebyggande av COVID-19-kontaminering
Att vidta effektiva förebyggande åtgärder mot COVID-19 (Coronavirus) -föroreningar skyddar arbetsgrupper och kunder - och försäkrar dem om att lämpliga åtgärder vidtas för att skydda dem.

SafeGroups planerade COVID-19-rengöringstjänst är utformad för att göra just det och används framgångsrikt av många organisationer, stora som små, som en nyckelkomponent i deras affärsplanering.

Våra utbildade specialiserade rengöringsteam använder de mest avancerade desinfektionsmedlen och rengöringssystemen för att tillhandahålla en planerad och förebyggande rengöringstjänst COVID-19 ackrediterad av Acumulus SafeContractor.

Vem vi arbetar för
Vi litar på att leverera dekontamineringstjänster för COVID-19 (SARS-CoV-2) för ett brett spektrum av organisationer och företag. De inkluderar nationella kollektivtrafikleverantörer, postleverantörsföretag, tillverkare, vårdgivare, skolor och högskolor, vårdgivare och återförsäljare.

Vad våra kunder säger
”Vi anlitade SafeGroup-tjänster i förväg för att återuppta vår verksamhet på flera platser för att säkerställa en säker miljö och sinnesro för vår personal och kunder. SafeGroup mobiliserades snabbt och har varit en viktig del i att upprätthålla en miljö med låg risk. ”

Amy Harris | Group Health, Safety and Training Manager, Michelmersh

”Vi behövde svara snabbt för att försäkra passagerare och personal att beslutsamma åtgärder vidtogs för deras räkning. SafeGroups saneringsservice har varit en viktig del av vår strategi. ”

Nick Henderson | Chef för kontinuitet och motståndskraft, Stansted Airport

BEHÖVER RENGÖRING AV NÖDCOMVID-19? RING 0800 6681268
Relaterade SafeGroup-tjänster
Nöd COVID-19 sanering
Kontorsklarering och omlokalisering
Rengöring av trauma och biologisk fara
Kommersiellt kök djup rengöring
Rengöring och sanering Covid-19 - SafeGroup- © Guardian-Sean Smith Electrostatic Spray Technology
SafeGroup-förebyggande COVID-19-tjänster
Våra dekontamineringstjänster COVID-19 betrodda och förlitas av några av Storbritanniens största organisationer. Säkerheten för våra kunder och team är vårt yttersta bekymmer. Allt vårt arbete styrs av skräddarsydda riskbedömningar och metoduttalanden (RAMS).

COVID-19 desinfektion av elektrostatisk spray
SafeGroup använder elektrostatisk sprayteknik som har visat sig vara mer än 99,99% effektiv mot COVID-19. Den ultrafina joniserade dimstrålen sveper runt föremål och förbättrar täckningen avsevärt. Vetenskapliga studier visar det specialiserade giftfria desinfektionsmedlet vi använder bindningar till ytor, vilket förstör COVID-19-viruset och ger kontinuerligt skydd.

Systemet är:

Vetenskapligt bevisat
Snabb att applicera
Snabbt agerande
Mer effektivt än konventionell dimning i området
Upprepas för att bibehålla skyddet
Ladda ner våra vanliga frågor om elektrostatisk spray för COVID-19


Ozon COVID-19 desinfektion
SafeGroup kan distribuera ozondesinfektionsmaskiner som grundligt och effektivt kan dekontaminera slutna utrymmen, såsom rum, fordon och järnvägsvagnar, vilket gör dem fria från COVID-19-viruset.

Ozon, en joniserad form av syre, förstör patogener som bakterier och virus, inklusive COVID-19. Systemet är idealiskt för regelbunden behandling av utrymme som anställda och kunder använder.

Hur ozondesinfektion fungerar
Ozonmaskinen placeras inom det slutna behandlingsområdet. När den är aktiverad suger den in luft och förvandlar syret till ozon som släpps ut i utrymmet. Ozonet lämnas för att förstöra alla patogener, inklusive COVID-19, under den erforderliga perioden. Processen vänds sedan och ozonen förvandlas till syre.

Ultraviolett ljus COVID-19 dekontaminering
Vi levererar, installerar, driver och underhåller saneringssystem för ultraviolett ljus (UV-C) som tar bort COVID-19 från luft och ytor, skyddar din personal och kunder och stöder företagets kontinuitet.

UV-C-desinfektionssystemet är:

Effektiv mot luftburna och ytföroreningar
Torr och beröringsfri
Perfekt för kontinuerligt skydd
Den bästa lösningen för affärskritiska elektriska system, såsom IT-centra och serverrum
Ladda ner vår UV-C COVID-19 saneringsguide


COVID-19 desinfektion av elektrostatisk spray
Medietäckning av SafeGroup COVID-19 desinfektion
Lyssna på SafeGroups grundare och verkställande direktör, Steve Broughton, intervjuas på regional och nationell radio om behovet av COVID-19-dekontaminering.4143c14f-eba7-4b2d-9335-cb42c4edbd41jpg

 Vårt nya kampanjerbjudande prova hemstädning från 99 kr/ tim*Vi erbjuder: Sveriges prisvärdaste hemstädning med prisgaranti* Det är dumt att betala för mycket!  

d4c6fdca-5a25-44a2-9362-10c0ddfea713png 564ca3e4-f12e-42f8-a9fb-a2c20b7ddb31png b8f2e068-ca60-4184-85db-2882662a8501png

 peterssons milj stdpng Hemstädning
Att ta hjälp med hemstädning i Karlshamn kommun frigör tid för annat, och avhjälper mycket av den stress många upplever i vardagen.
Läs mer pilpngfnsterputsning 3png Flyttstädning
Ska du flytta eller sälja din bostad?Vi fräschar upp inför visning och fotografering,
så att ditt hem ser så bra ut som möjligt.
Läs mer pilpng


fnsterputsning 6png Fönsterputsning
Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. Vi planerar våra resor och kan därmed hålla nere priserna.
Läs mer pilpng

ngrengrin 2png Ångrengöring
När det ska bli riktigt rent!
Det finns många fördelar med ångrengöring som rengör, desinficerar och torkar på en och samma gång.
Läs mer pilpngKontakta ossAnsvarsforsakring png

f558858c-8acc-45e5-88b6-0e5669eb200dpng

1eacc469-a39b-444a-b2e6-716e0d311b6fpng

aapng

 Peterssons Miljöstäd
Din Städfirma i karlshamn – karlskrona -Sölvesborg – Olofström - Blekinge . Vi erbjuder städning och support tjänster. Bli kontaktad av säljare.